Het MenzSamen Bruishuis is een plek voor deelnemers om zich thuis te kunnen voelen, om te ontwikkelen, om te verbinden, om te delen, om te creëren, om te leren en om plezier te maken.
Een plek waar het bruist van energie, mogelijkheden, plezier, creatie, ontwikkeling, beweging en vooruitgang en dit in verbinding met andere gasten en deelnemers.

MenzSamen is van mening dat alle mensen binnen hun mogelijkheden mee kunnen doen aan de maatschappij. Elkaar aanvullen en verrijken. MenzSamen ondersteunt en verbindt waar nodig om te zorgen dat ieder, vanuit eigen mogelijkheden, mee kan doen en de regie krijgt, neemt en houdt over eigen welbevinden, vitaliteit en levenskwaliteit.

Van afhankelijk naar zelbewust
Van zelfbewust naar zelfredzaam
Van zelfredzaam naar samenredzaam!

 

MenzSamen Bruishuis

Het MenzSamen Bruishuis is de thuislocatie van MenzSamen. Naast de ondersteuning en begeleiding die MenzSamen aanbiedt bij de mensen thuis, in de buurt, wijk of op een andere locaties is iedereen welkom in het MenzSamen Bruishuis.
MenzSamen wil dat alle mensen binnen hun mogelijkheden mee kunnen doen aan de maatschappij. Menzsamen ondersteunt waar nodig om te zorgen dat ieder, vanuit eigen mogelijkheden, mee kan doen. Wij doen dit oprecht. In contact van mens tot mens. Met passie en lef en gaan er van uit dat ieder van waarde is.

Het MenzSamen Bruishuis kent vier verschillende ‘kamers’.

  1. De Bruiskamer
  2. Bruiscentrum
  3. Bruiswerk
  4. Bruisladder

Lees verder